NAKON SLAVLJA - ŠOK: Bašić ponudio ostavku Upravnom odboru Željezničara

Nakon kraja susreta, Bašić je na konferenciji za medije rekao kako daje svoju funkciju na raspolaganje Upravnom odboru te napustio press. Rekao je kako se smatra odgovornim te da nije htio poslije poraza od Slobode ostavljati ekipu na cjedilu.

  • Sport

  • 02. Okt. 2023  02. Okt. 2023

  • 0

Željezničar je savladao Široki Brijeg sa 2:1 i tako ostvario trijumf.

Nakon kraja susreta, Bašić je na konferenciji za medije rekao kako daje svoju funkciju na raspolaganje Upravnom odboru te napustio press. Rekao je kako se smatra odgovornim te da nije htio poslije poraza od Slobode ostavljati ekipu na cjedilu, prenosi N1.

Bašić je na klupu Željezničara stigao u aprilu ove godine te vodio Plave na 22 susreta.

Željo je pod njegovom palicom uspio izboriti Evropu, odigrati sjajne evropske utakmice, ali je u posljednjih nekoliko mečeva Željo ostvario loše rezultate. U njegovom mandatu vodio je Plave na 22 utakmice i zabilježio 8 pobjeda, 4 remija i 10 poraza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...