SKANDAL U BEOGRADU: Bivši ljubavnik Jelene Karleuše nasrnuo na njenog bivšeg muža, prisutni ostali u šoku

"Veliki broj ljudi, među kojima je bilo i onih iz javnog života, bio je u potpunoj nevjerici zbog scene kojoj su prisustvovali", izvjestio je Kurir. 

  • Estrada

  • 03. Okt. 2023  

  • 2

Banjalučanin i nogometaš Čukaričkog Ognjen Vranješ nasrnuo je na bivšeg nogometaša Duška Tošića i to na splavu u Beogradu.

Bivši nogometaš Borca, Crvene zvezde, AEK-a… je, kako piše Kurir, prišao Tošiću koji je sada nogometni menadžer i pozvao ga da izađe napolje da se obračunaju.

"Bilo je veoma napeto. Vranješ je sjedio sa prijateljem za jednim stolom, za drugim je bio Aleksandar Prijović sa svojim društvom, a Tošić je naknadno došao. Vidio je Ognjena i nasmijao mu se. Vranješ mu je prišao, unio mu se u facu, verbalno ga napao, konkretno očitao bukvicu i pozvao ga da izađe napolje, ali se Tošić pravio da ga ne poznaje. Djelovalo je kao da mu nije svejedno i da se uplašio. Kada je vidio da sa Vranješom nema šale i da je situacija ozbiljna, pokušao je da smiri strasti. Ognjen je tada rekao: 'Kada umiješ da prijetiš batinašima izađi sad napolje'. Tada je skočilo obezbjeđenje da spriječi tuču", prenosi Kurir izjavui izvora koji se zadesio na licu mjesta.

Priča se dalje nastavlja

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIERFoto: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

"Svi su vidjeli da se situacija zakuvava. Prijović je došao do Tošićevog stola, nazivao ga pogrdnim imenima i predložio Vranješu da izađe napolje i da sačeka Duška. Vranješ je sve i svašta govorio Tošiću direktno u lice, na šta je ovaj ćutao. Tošić se nije mrdnuo, zapravo, sačekao je da Ognjen ode sa splava. Tek kad se uvjerio da je bezbjedno, otišao je kući. Veliki broj ljudi, među kojima je bilo i onih iz javnog života, bio je u potpunoj nevjerici zbog scene kojoj su prisustvovali", izvjestio je Kurir. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...