SESTRA DUŠKA TOŠIĆA O JELENI KARLEUŠI: "Jedno ne želi nikako da učini"

Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gdje je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, koja mu je u nedjelju produžena na još 30 dana.

  • Estrada

  • 12. Jan. 2022  12. Jan. 2022

  • 0

Domaća javnost već danima bruji o navodnom nasilju u porodičnom domu Karleuša-Tošić. Prema pisanju medija fudbaler Duško Tošić fizički je nasrnuo na surpugu pjevačicu Jelenu Karleušu.

Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Tošić je zatim otišao u Policijsku stanicu Savski venac, gdje je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, koja mu je u nedjelju produžena na još 30 dana.

Tošić je demantovao navode da je bio nasilan, a Jelena je samo apelovala na medije da ne pišu neistine o njenoj porodici, ali nije govorila o događajima iz porodičnog doma. O događajima u porodici Karleuša-Tošić ćute i prijatelji i članovi porodice.

Međutim, Instagram profil rođene sestre Duška Tošića Katarine daje odgovor na mnoga pitanja.

Ova dama, koja izbjegava pojavljivanje u medijima, sačuvala je gotovo sve fotografije sa snahom Jelenom Karleušom, što jasno pokazuje njen stav o cijeloj situaciji.

Pored sopstvenih porodičnih slika, Duškova sestra uglavnom objavljuje fotografije Tošićeve porodice, a najviše je onih sa Jelenom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...