POSLIJE ŠAMARANJA NA BOŽIĆ: Tošiću istekla zabrana prilaska Jeleni Karleuši, hoće li se pomiriti?

Domaći mediji navode da je sud prihvatio prijedlog o isteku zabrane prilaska, a navodno se sada čeka izvještaj Centra za socijalni rad i izjava oštećene.

  • Estrada

  • 07. Feb. 2022  07. Feb. 2022

  • 2

Mjesec od skandala u porodici Tošić - Karleuša, Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, koja ga je za Božić prijavila za porodično nasilje. Njemu je prvobitno izrečena zabrana od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana.

Domaći mediji navode da je sud prihvatio prijedlog o isteku zabrane prilaska, a navodno se sada čeka izvještaj Centra za socijalni rad i izjava oštećene.

Karleuša je na Božić, sedmog januara ove godine, prijavila Tošića za porodično nasilje. On ju je, kako je rekla, pljunuo i lupio šamar. Tošić je ovo demantovao u svojoj izjavi.

Policija je po prijavi pjevačice otišla u njihov porodični dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ide u policijsku stanicu radi davanja izjave. Pomenuta mjera Tošiću je izrečena u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Tošić se potom oglasio na Instagramu.

"Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe", napisao je Tošić kasnije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...