JELENA TRIVIĆ PORUČILA: "Cilj je jasan - slom Dodikovog režima"

Ona kaže da je iz dana u dan sve više onih koji se odlučuju za Narodni front, što su kako kaže potvrdili i članova iz cijele RS

  • Politika

  • 14. Okt. 2023  

  • 0

„Cilj je jasan - slom režima i Narodni front će na tom putu ostati nepokolebljiv, jer to je prvi preduslov za svaki napredak RS“, poručila je ovo predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić nakon sjednice Glavnog odbora kojoj je prisustvovalo 127 članova, prenosi BN televizija.

Ona kaže da je iz dana u dan sve više onih koji se odlučuju za Narodni front, što su kako kaže potvrdili i članova iz cijele RS, a Trivić je izrazila i uvjerenje da će građani već na sljedećim lokalnim izborima vrednovati sve ono na čemu Narodni front posvećeno radi.

"Narodni front je stranka čiji je politički put jasan, a to je beskompromisna borba protiv režima na čelu sa SNSD, i slom režima, a nikako međusobni obračuni unutar opozicije. Ali isto tako, Narodni front neće beskrajno trpiti neosnovane i neistinite optužbe koje se iznose u javnom prostoru ma sa koje strane dolazile", kaže ona i dodaje:

"Snažna podrška i našem narodnom poslaniku Radislavu Dončiću koji je već 11 dan na Кostrešu u borbi za prava boraca, a koji će zahtjeve iznijeti u petak 20. oktobra u 18 časova na protestu u Banjoj Luci".

Ona ističe da je za generalnog sekretara Narodnog fronta imenovana Dijana Ješić, dok je Predsjedništvo Narodnog fronta prošireno za tri nova imena, a to su Mario Tomić iz Bijeljine, Biljana Кnežević iz Prijedora i Milan Plavšić iz Šipova.

"Glavni odbor smo proširili za 37 novih članova i nastavljamo sa aktivnostima na terenu i ulazimo u proces izbora opštinskih i gradskih odbora", zaključila je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...