MARINKA TEPIĆ ZATRESLA SRBIJU: "Zašto ovo krijete od javnosti, Aleksandre Vučiću..."!?

Jasno je zbog čega predsjednik Srbije o ovome šuti.

  • Regija

  • 15. Okt. 2023  15. Okt. 2023

  • 2

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je dio iz iskaza osumnjičenog za masovno ubistvo u okolini Mladenovca U.B.

Ona je upitala predsjednika Srbije Aleksandra Vučića zašto se krije od javnosti da se U.B. „brani“ time da su mještani bili ljubomorni zato što se druži sa javnim ličnostima iz “Zadruge“, rijalitija na TV Pink?

-Ubica mladosti u Malom Orašju i Duboni “brani se” time da su meštani bili ljubomorni zato što se druži sa javnim ličnostima iz “Zadruge”- na vašem Pinku! Pa je osjetio bijes! Zašto ovo krijete od javnosti kojoj često volite objašnjavati i prije optužnice“, stoji u objavi Marinike Tepić na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...