JAKO NEVRIJEME: Grom u bh. gradu pogodio saobraćajnicu

Saobraćaj je trenutno zaustavljen, a očekuje se dolazak bagera kako bi se očistile krhotine asfalta i omogućio slobodan prolaz automobilima.

  • Vijesti

  • 21. Okt. 2023  

  • 0

Kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom zahvatili su veći dio zemlje, javljaju meteorolozi sa stranice BHMeteo, izvještava Hercegovina.info.

Prema najavama, u narednim satima talas intenzivne kiše i izraženijih pljuskova sa grmljavinom zahvatit će i čitavu Hercegovinu gdje ujedno postoji opasnost i od lokalnog nevremena. Kiša, nešto umjerenijeg intenziteta proširit će se i na preostale dijelove Bosne koje još nije zahvatila.

Tako se na radaru nevremena našao i Ljubuški, kojeg su zahvatili pljuskovi, vjetar i grmljavina. Grom je pogodio saobraćajnicu, te napravio značajnu štetu na putu. Treba napomenuti da je nevrijeme u ovom dijelu zemlje neuobičajno, pa je brojne građane Ljubuškog zateklo.

Trenutno na mjestu događaja nalaze se pripadnici Policijske uprave Ljubuški, vatrogasci i pripadnici JP Parkovi. Saobraćaj je trenutno zaustavljen, a očekuje se dolazak bagera kako bi se očistile krhotine asfalta i omogućio slobodan prolaz automobilima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...