BURNO U HERCEGOVINI: Miting pod nazivom „Branimo Srpsku“, u prvim redovima i državni ministri…

Miting počinje u 18 sati.

  • Društvo

  • 23. Okt. 2023  23. Okt. 2023

  • 3

Nakon tenzija na entitetskim linijama, političari iz vladajuće koalicije u bh. entitetu Republika Srpska nastavljaju okupljati istomišljenike u pokušaju odbrane lika i djela Milorada Dodika kojem uskoro počinje suđenje na Sudu BiH.

"Narodni miting" pod nazivom "Branimo Srpsku" bit će održan danas u Trebinju, u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Bregovima u 18 sati.

Na mitingu će biti pružena podrška Miloradu Dodiku i Milošu Lukiću.

Prisustvovat će i najviši zvaničnici vlasti bh. entiteta Republika Srpska, predstavnici u državnim institucijama, kao i predstavnici lokalnih zajednica iz cijele Hercegovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...