ŽELI PODJELU IMOVINE: Charles Pearce tuži suprugu Ellu Dvornik zbog kuće u Istri

Prema Zemljišnim knjigama, kuća u Balama glasi na hrvatsku influensericu i kćerku preminulog muzičara Dine Dvornika i ona je njen jedini vlasnik, piše index.hr.

  • Estrada

  • 23. Okt. 2023  

  • 1

Charles Pearce, britanski biznismen, tuži suprugu Ellu Dvornik zbog udjela u kući u Istri u Hrvatskoj.

Prema Zemljišnim knjigama, kuća u Balama glasi na hrvatsku influensericu i kćerku preminulog muzičara Dine Dvornika i ona je njen jedini vlasnik, piše index.hr.

- Bilježi se spor radi utvrđivanja i podjele bračne stečevine koji se vodi između tužitelja Pearce Patrick Charles Peerless i tužene Dvornik-Pearce Ella - navodi se u dokumentu.

Ella i Charles u kuću su se uselili 2021. godine.

Početkom septembra Ella Dvornik je otkrila da još uvijek živi u Istri s Charlesom.

- I dalje živimo u Istri. I dalje smo službeno u braku - napisala je Ella Dvornik.

Ona je početkom augusta potvrdila da se razvodi od Charlesa Pearcea s kojim je u braku od 2019. godine.

- Da, istina je, u procesu smo razvoda - rekla je tad kratko.

Ella i Charles upoznali su se u Londonu, a na Valentinovo 2016. godine pars e zaručio. Vjenčali su se u tajnosti u Las Vegasu. Imaju dvije kćerke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...