UČITELJ JOJ JE BIO MAJSTOR HUSO IZ BOSNE: Pogledajte kako se Ella Dvornik snašla u razbijanju pločica i renoviranju stana...

Naravno, da bi sve bilo po "pravilima službe", Knjaz se pobrinuo da Ellin trud uhvati i mobitelom, jer bitno je trajno zabilježiti kako se jedna od naših najpoznatijih influencerica snašla u novoj ulozi.

  • Show

  • 24. Okt. 2023  

  • 0

Na svijetu postoji više od 50 miliona influencera, a mnogi se pitaju: Rade li ti ljudi išta? Predrasude o influencerima u novoj epizodi Knjazališta razbija Ella Dvornik, djevojka od milion pratitelja na društvenim mrežama. A voditelj Robert Knjaz joj je zadao i zanimljiv zadatak - raditi na baušteli!

Majtor iz Bosne Huso Dizdarević koji se građevinom bavi već 41 godinu, i Ellin domaćin, najprije ju je upoznao s alatima s kojima će se uhvatiti u koštac.

- Nije to internet, ovo je lopata, kramp, kliješta, žlica, kanta... poručio joj je.

Nakon početnog razgovora u kojem su Ella i Huso saznali dovoljno jedno o drugome, došlo je vrijeme da se krene u akciju. Nakon raščišćavanja prostora od komada starog parketa, krenula je prava "šljaka". Štemanje poda i zidova bilo je samo uvodno zagrijavanje, a bušilicom je skidala pločice kao od šale. 

Otkrio je pritom Huso kako prepoznati kvalitetnog i dobrog majstora. 

U akciji im se zatim pridružio i Husin pomoćnik te kolega s posla iz Indije. A onda je uslijedio zadatak - postaviti wc školjku. 

No, ovim zadatkom Ella i nije baš ostala oduševljena.

- Ja bih radije pločice postavljala, ovo je dosadno, priznala je.

Ella zaželi, Huso ostvari! Dobila je priliku naučiti kako se postavljaju pločice.

A onda je ipak priznala: "Nije ovo tako lagano kao što sam zamišljala."

Naravno, da bi sve bilo po "pravilima službe", Knjaz se pobrinuo da Ellin trud uhvati i mobitelom, jer bitno je trajno zabilježiti kako se jedna od naših najpoznatijih influencerica snašla u novoj ulozi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...