BRAK ELLE DVORNIK I DALJE U KRIZI: Supružnici ljetuju odvojeno, fanovi primijetili znak mogućeg pomirenja

Priče o razlazu dobile su uporište i u njihovim objavama na društvenim mrežama

  • Show

  • 30. Jul. 2023  

  • 0

Iako svi spekuliraju da je braku poznate influencerice Elle Dvornik i njenog supruga Charlesa Pearcea došao kraj, čini se da ipak nisu umrle sve nade.

Iako se u javnosti zajedno ne pojavljuju već neko vrijeme, navodno su zadnji put viđeni za vrijeme trajanja RTL-ovog showa Masked Singer, Ella i Charles su i prije znali imati turbulencije.

Istina, ovaj put se sve čini dosta ozbiljnije, a priče o razlazu dobile su uporište i u njihovim objavama na društvenim mrežama.

Pa tako znamo da Ella Dvornik i njena majka Danijela zajedno sa 6-godišnjom Balie Dee i trogodišnjom Lumi Wren uživaju na Braču, dok je Ellin samozatajni suprug Charles Pearce odletio daleko od svojih kćeri i partnerice.

Naime, 45-godišnji Charles trenutačno provodi vrijeme sa svojom majkom u u engleskom gradu Haslemere.

Vraća li se Charles i kada se vraća, ne zna se. Zna se samo to da njegov povratak neće ubrzati nedavna objava Elline majke Danijele Dvornik koja je javno prozvala žene koje otimaju oženjene muškarce, a svima je bilo jasno da implicira na ‘otetog Charlesa‘.

Iako, čini se, u braku Elle i Charlesa trenutačno ne cvjetaju ruže, forumašice su jutros primijetile jedan detalj koji bi mogao značiti da ova ljubav još ima budućnost.

Ella je na svom alternativnom ali i privatnom, odnosno zaključanom profilu ‘alterella‘ objavila selfie uz poruku ‘Blue Sundays‘, a na ruci joj je prsten. Forumašice, promućurne kakve već jesu, odmah su zaključile da je to zaručnički prsten i da Ella pati bez svog Charlesa, piše Jutarnji.

Hoće li ova poruka doputovati do Charlesa i vratiti ga iz majčinog naručja natrag u Ellino, to ćemo vidjeti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...