POBJEDA PLAVIH: Haračić donio tri vrijedna boda Željezničaru protiv Sloge iz Doboja

Na poluvrijeme se otišlo sa 0:0.

  • Sport

  • 04. Nov. 2023  04. Nov. 2023

  • 0

Fudbaleri Željezničara su u okviru 13. kola Premijer lige BiH savladali Slogu sa 1:0.

Mekićev udarac iz devete minute ide malo preko gola gostiju. Nekoliko minuta poslije i Šehić pokušava, lopta ponovo ide preko gola. Redžić u 28. minuti šutira iz prekida, lopta ide preko našeg gola. U 39. minuti Krpić sjajno šutira volejom iz okreta, Trako brani u korner. 

Na poluvrijeme se otišlo sa 0:0.

Drljo u 50. minuti šutira sa distance, Trako izbacuje u korner. Nakon kornera Boljević šutira glavom, a Amoah kasni na drugoj stativi. Šest minuta poslije ponovo Drljo šutira sa distance, ovaj put lopta ide pored gole. Kvesić iskosa u 58. minuti šutira preko gola.

U 61. minuti Mekićev udarac ide tik pored stative. Plavi u vodstvo dolaze u 78. minuti. AlJaber je gurnuo za Boljevića koji ubacuje za Haračića čiji udarac završava u golu Sloge. Haračićev udarac iz 88. minute brani Trako.

Željezničar: Muftić – Galić, Kosorić, Cocalić, Šehić – Rustemović, Mekić – Amoah, Drljo, Boljević – Krpić. Još su igrali: Štilić, Šabić, Haračić, AlJaber,

Narednu utakmicu Željezničar igra u nedjelju protiv Borca. Susret u Banjaluci igra se 12. novembra od 15:15 sati.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...