PRESUĐENI PEDOFIL SE VEĆ ČETIRI DANA KRIJE OD POLICIJE: Da li je već otišao u Hrvatsku ili Srbiju?

On je, četvrtog dana potrage za bjeguncem ponovio kako za Miškovićem traga i MUP, ali i da presuđeni pedofil nije jedina osoba za kojom se traga.

  • Hronika

  • 10. Nov. 2023  

  • 1

Bijeg osuđenog pedofila Ivice Miškovića iz prostorija Osnovnog suda u Banjaluci odgovornost je Sudske policije Republike Srpske. Ovo je rekao Siniša Karan, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske koji je rekao da se u Sudskoj policiji već preduzimaju interne mjere na utvrđivanju odgovornosti, prenosi N1.

On je, četvrtog dana potrage za bjeguncem ponovio kako za Miškovićem traga i MUP, ali i da presuđeni pedofil nije jedina osoba za kojom se traga.

“Kao i za svakoga preduzimamo mjere u punom i istom kapacitetu, rekao bih i većem zbog pritiska javnosti i ajde da kažemo opravdano neke bojazni građana u smislu neke potrage”, rekao je on.

On nije htio da se osvrće na navode da je Mišković već u Srbiji ili Hrvatskoj, niti je odgovorio na pitanje da li je, prema operativnim podacima policije, Mišković i dalje na području Banjaluke.

“Ja i da imam te informacije ne mogu ih vama dati, ja bih pokvario sada potragu. Razumijete zašto ja ovako odgovaram. On se još traži i svaka informacija ima operativni karakter, to ćete razumjeti. Kad ga pronađemo onda ćemo ispričati gdje je sve bio”, rekao je Karan.

Podsjetimo Ivica Mišković iz prostorija Osnovnog suda u Banjaluci pobjegao je u utorak nakon izricanja presude po kojoj je osuđen na četiri godine zatvora zbog višestruke obljube devetogodišnje djevojčice. On je u prostoriju za zadržavanje bio smješten bez policijskog nadzora i lisica. Tu priliku je iskoristio i pobjegao kroz prozor suda prema obližnjem naselju Borik nakon čega mu se gubi svaki trag.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...