MINISTAR HELEZ RAZBJESNIO NAČELNIKA ROGATICE: "Čiste laži čovjeka koji ima samo jedan zadatak, a to je da..."

Helez je izjavio da na području Rogatice i području planine Maglić postoje vojni kampovi za obuku, za koje tvrdi, da posjeduje i fotografije, ta kako će ih uskoro pokazati javnosti.

  • Mini market

  • 24. Nov. 2023  

  • 4

Načelnik opštine Rogatica Milorad Јagodić kazao je da su netačne tvrdnje ministra odbrane BiH Zukana Heleza da na području ove opštine postoje vojni kampovi za obuku i da posjeduje fotografije o tome, te dodao da je nevjerovatno da na tako ozbiljnoj poziciji može biti čovjek koji širi takve dezinformacije. 

Јagodić je kazao da je riječ o čistim izmišljotinama i da se takvim postupcima i manipulisanjem javnosti Helez uopšte ne doprinosi stabilizaciji prilika u BiH, pogotovo što tvrdi da ima i slike i dojave, te definiše lokacije područje opštine Rogatica i planine Maglić.

On je naveo da je da nema nikakve istine za takve tvrdnje, te da je nevjerovatno da na tako ozbiljnoj poziciji može biti čovjek koji širi takve dezinformacije.

- Nismo mi džungla pa da se to ne može vidjeti, to se može provjeriti svaki dan. Čiste laži čovjeka koji ima samo jedan zadatak, a to je da širi ovakve dezinformacije - istakao je Јagodić.

Podsjetimo, Helez je izjavio da na području Rogatice i području planine Maglić postoje vojni kampovi za obuku, za koje tvrdi, da posjeduje i fotografije, ta kako će ih uskoro pokazati javnosti.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...