UDOBNO I LEŽERNO: Kraljica Letizia zna kako nositi najpopularnije komade sezone (FOTO)

Iz visokih peta ‘‘uskočila‘‘ u udobne jesenske cipele - mnogima omiljene mokasine.

  • Žena

  • 27. Nov. 2023  

  • 0

Iako smo navikli viđati je u elegantnim odjevnim kombinacijama kojima gotovo nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na završnom danu Internacionalnog novinarskog simpozija koji je održavao u San Milln de la Cogolla španska kraljica Letizia odlučila se za pomalo drugačiji outfit.

Naime, na crni klasični pulover i široke bež hlače s kariranim uzorkom odjenula je dugi kožni baloner španskog brenda Lottusse 1877. Riječ je o jednom od najpopularnijih modela balonera ove sezone koji se prodaje po cijeni od preko tri hiljade eura, a ručno je izrađen.

   image  

Na jednostavnu, a opet fantastičnu kombinaciju koja joj odlično pristaje, kraljica je iz visokih peta ‘‘uskočila‘‘ u udobne jesenske cipele - mnogima omiljene mokasine. Ovaj predivan crni par s visokim potplatom dizajn je popularnog španskog brenda Martinelli, a ono po čemu su cipele posebne je zlatna kopča. Čitavi styling kraljica je upotpunila ručnom mini torbom Nine Ricci, navodi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...