POPULARNI PJEVAČ MLADEN GRDOVIĆ IZNENADIO SVE: „Pao sam par puta kao i Mick Jagger, kao svi i Bruce Springsteen…“

Popularni pjevač se osvrnuo i na prozivke svojih kolegica Alke Vuice i Vlatke Pokos.

  • Estrada

  • 29. Nov. 2023  

  • 0

Ekipa In magazina našla se iza kulisa Zadarske noći, na koncertu u rodnom gradu Mladena Grdovića.

Bila je to uvertira u veliku Grdovićevu proslavu 45 godina karijere sljedeće godine. Niz slavljeničkih koncerata počinje na Višnjiku 10. veljače.

''Ja sam spreman da padnem na bini, da me nema, bar sam pao na bini. Pao sam par puta kao i Mick Jagger, kao svi i Bruce Springsteen, kažu da je zapeo. Ma što je zapeo. Našuljao se brate mili kao ja, moraš biti iskren", poručio je Mladen. 

Majstor emocija, bez čijih hitova ne može proći niti jedan fešta, otkrio nam je da unatoč iskustvu nije prepoznao pravi potencijal dvije pjesme koje su mu prvom ponuđene.

''Da te mogu pismom zvati'' sam ja trebao pjevati i ''Ne diraj moju ljubav'', ali kako sam fulao za te dvije pisme i još mi je jedan čovjek nudio ''Kada umren umotan u bilo'' i ja kažem Coce neka vam otpjeva, ja idem u Australiju i Coce je to fenomenalno otpjevao i nisam fulao ništa", zaključio je Mladen.

Popularni pjevač se osvrnuo i na prozivke svojih kolegica Alke Vuice i Vlatke Pokos.

''To su sve moji prijatelji i ja ne znam koji je njima vrag, odjednom polude svi. Ovaj napravio, onaj napravio, što si napravila, dvije riječi ako je napisala. Karijeru napravi čovjek sam. To znači da prije svega moraš imati nešto u sebi. Nisam ja lijep, ali moraš imati neki magnet, jel tako? Nema veze, ja volim oprostiti ljudima. Ja Alku kad vidim, ja je poljubim. Za Vlatku ne znam baš, jer me iznenadila. Toliko smo bili veliki prijatelji, ali isto bih joj oprostio", poručio je pjevač.

Ovaj veliki Hajdukovac uvjeren je da će Bijeli ove sezone osvojiti naslov prvaka.

"Ja mogu iskreno reći da suci moraju biti malo konkretniji i ovaj put zaslužuje Hajduk da bude prvak. Ništa to nije strašno ako je Dinamo treći, ako je Rijeka druga, Osijek četvrti. Ali mislim da će Hajduk ove godine pobijediti. I još mi je želja da Hrvatska osvoji bar brončanu medalju na Euru ovaj put", otkrio je Mladen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...