SANJA VULIĆ OTKRILA NA „DODIKOVOJ“ TELEVIZIJI: „Neću biti kandidat na predstojećim lokalnim izborima, a kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja bit će…“

Odgovarajući na pitanje da li će ona biti kandidat na lokalnim izborima u BiH, Vulić je potvrdila da neće.

  • Mini market

  • 01. Dec. 2023  

  • 0

Aktuelni dobojski gradonačelnik Boris Jerinić ponovo će biti kandidat za prvog čovjeka Doboja, rekla je Sanja Vulić, šefica Kluba poslanika SNSD-a u Parlamentarnoj skupštini BiH, gostujući u emisiji Unakrsno na UNA televiziji.

Odgovarajući na pitanje da li će ona biti kandidat na lokalnim izborima u BiH, Vulić je potvrdila da neće, ali da će to biti akutelni gradonačelnik.

- Građani ga vole, pa zašto mijenjati ono što je dobro, poručila je Vulić.

Podsjetimo, Jerinić, za koga se vežu brojne afere, je na ponovljenim izborima u Doboju, koji su održani 21. februara 2021. godine, kao kandidat SNSD-a, pobijedio kandidate SDS-a i SP-a i dobio još jedan mandat kao gradonačelnik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...