IPAK IH OSJETE: Glovo raskinuo saradnju s restoranom Gorice Dodik zbog sankcija SAD!?

I čini se da je sad ovaj restoran ostao bez mogućnosti naručivanja putem aplikacije Glovo. Bar je tako navela Gorica Dodik

  • Ekonomija

  • 01. Dec. 2023  01. Dec. 2023

  • 1

Sankcije SAD koje su uvedene Miloradu Dodiku i njegovoj porodici djeluju i već kompanije koje su se našle na udaru osjete posljedice, piše Raport.ba.

Poznato je da je u posljednjem krugu sankcija, na crnu listu SAD dospjela i firma koja je vlasnik restorana Agape, a koju vodi kćerka Gorica Dodik.

I čini se da je sad ovaj restoran ostao bez mogućnosti naručivanja putem aplikacije Glovo. Bar je tako navela Gorica Dodik u objavi.

Američka turistička agencija iz SA se opet oglašava, izgleda im posao zatajio pa ni glavna maskota više ne donosi profit svojim video promocijama.

Nego kad smo kod amera, danas je Glovo otkazao saradnju sa restoranom Agape, uz obrazloženje da su u vlasničkoj strukturi većinom ameri pa moraju… zovu ih iz ove gorepomenute agencije i prijete. Tako da od sada hranu možete naručiti putem drugog dostavljača. Malo reklame šta fali”, navela je Dodik.

Ona se referirala na novo saopćenje Ambasade SAD u BiH u kojem su prozvali Dodika te istakli da je njegovo djelovanje opasno po BiH i sve njene građane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...