NEZAPAMĆENO KRVOPROLIĆE: Žena nazvala policiju i rekla da je njen rođak pobio cijelu porodicu

Policija je jutros dobila poziv, a kada su stigli do kuće jedne od žrtava, ona je bila u plamenu.

  • Hronika

  • 03. Dec. 2023  

  • 0

Četvoro ljudi, među kojima je dvoje djece je ubijeno, a troje je ranjeno u napadu nožem u Queensu u New Yorku, javljaju svjetski mediji.

Policija je jutros dobila poziv, a kada su stigli do kuće jedne od žrtava, ona je bila u plamenu.

Osumnjičeni za ubistvo je napao i policajce i dvojici je nanio povrede nožem prije nego što je upucan, prenosi Telegraf.

Napadač je hitno odvezen u bolnicu, gdje je podlegao povredama.

Policija je potvrdila da je poziv stigao jutros oko pet sati po lokalnom vremenu, te da je mlada ženska osoba rekla da je njen rođak pobio cijelu porodicu.

Kada je patrola stigla na lice mjesta videli su muškarca kako izlazi iz kuće sa torbom u rukama.

U trenutku kada su mu prišli i obratili mu se on je izvukao nož i jednog policajca je ubo u vrat i grudi, a drugog u glavu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...