DIO NAVIJAČA ZAGREBAČKOG DINAMA IZLAZI IZ GRČKOG ZATVORA: Donijeto je rješenje da se prihvataju...

(...) njihovi zahtjevi za ukidanje istražnog zatvora.

  • Regija

  • 08. Dec. 2023  08. Dec. 2023

  • 0

Advokat Athanasios Kaimenakis potvrdio je za N1 da više osumnjičenih BBB-a izlazi iz grčkog zatvora uz plaćanje kaucije.

Drugim riječima, donijeto je rješenje da se prihvataju njihovi zahtjevi za ukidanje istražnog zatvora. No, to će se dogoditi tek nakon što kaucija bude uplaćena.

Advokat nije mogao potvrditi koliko tačno osumnjičenih BBB-a će izaći na slobodu niti koja je visina kaucije.

Ranije je spominjao kako najniža kaucija može iznositi oko 1000 eura. Osim toga, pojavile su se neslužbene informacije da bi se moglo raditi o većem broju BBB-a koji će biti pušteni na slobodu - čak njih 90. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...