DA TI SE ZAMANTA: Evo koliko je Aleksandra Prijović zaradila na nastupima u Zagrebu…

Prije Zagreba, Aleksandra je nastupila u Sarajevu te u Beogradu.

  • Estrada

  • 09. Dec. 2023  

  • 0

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović pet dana zaredom nastupala je u Zagrebu.

Njezine koncerte došlo je pogledati oko 90.000 ljudi, a prema prvim procjenama ona je od prodaje karata zaradila oko 2,780.000 eura. Cijena najpovoljnije karte iznosila je 25 eura, a one najskuplje 130 eura.

Naravno, to nije njezina ukupna zarada, jer dio otpada na troškove zakupa Arene, scenografiju, produkciju, bend i ostale slične stavke. No prema, cjeniku Arene Zagreb ona je njezin prostor za svih pet koncerata platila oko 120.000 eura, a zaradila je oko 2,5 miliona eura čiste zarade. 

A zahvaljujući Aleksandri profitirali su i zagrebački hoteli, aparatmani, taksisti, ugostitelji i prijevoznici iz Hrvatske i susjednih zemalja odakle su pristizali brojni fanovi.

Prije Zagreba, Aleksandra je nastupila u Sarajevu te u Beogradu u kojem je nakon tri koncerta, prema izračunima, nakon je što otplatila sve troškove i porez, uzela 946.206 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...