LJUTI KONKURENTI UDRUŽILI SNAGE: Volkswagen i Renault pripremaju veliko iznenađenje…

Volkswagen je objavio da će pokušati proizvesti takva dva modela, koja bi bila prihvatljiva prosječnim europskim kupcima.

  • Auto

  • 12. Dec. 2023  12. Dec. 2023

  • 0

Volkswagen razgovara s potencijalnim partnerima, uključujući Renault, o suradnji na razvoju električnog automobila vrijednog 20.000 eura, javio je njemački poslovni list Handelsblatt. VW je zainteresiran za suradnju na platformi za povoljnije električne automobile.

Razgovori s Renaultom još su uvijek u vrlo ranoj fazi. Godišnja proizvodnja od 200.000 do 250.000 vozila cilj je za oba partnera.

Nekoliko je ključnih (cjenovnih) granica u budućoj proizvodnji i prodaji električnih automobila. Prva je od 20.000 eura za mikro automobil, a druga 25.000 eura za mali gradski automobil.

Renault je javno izašao s dva električna koncepta koji idu u tom smjeru – Twingom i Renaultom 5. Volkswagen je objavio da će pokušati proizvesti takva dva modela, koja bi bila prihvatljiva prosječnim europskim kupcima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...