MINISTRU SIGURNOSTI NENADU NEŠIĆU VJERSKI PRAZNICI VAŽNIJI OD SUĐENJA: "Kome toliko gori da ročište Dodiku zakazuje na drugi dan Svetog Nikole?"

Još je lupio "da ni kadije za turskog zemana nisu to činile".

  • Mini market

  • 16. Dec. 2023  16. Dec. 2023

  • 8

"Kome to gori pod tabanima pa suđenja Dodiku i Lukiću zakazuje kao na traci? Zakazuje i na drugi dan Svetog Nikole. Ko je taj koji Srbe toliko želi da ponizi da umjesto za slavskom trpezom sjede u sudu, napisao na društvenoj mreži X ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić

Potom je lupio "da ni kadije za turskog zemana nisu to činile".

"Kom su to Bošnjaku sudili na Bajram? Koga su pozivali u sud za vrijeme Ramazana? Gdje je ta ažurnost svih ovih godina kada je trebalo suditi za nedjela učinjena nad Srbima? Sada ste se sjetili da budete vrijedni kada nema ni djela, ni krivice - zaključio je Nešić stavljajući vjerski praznik ispred suđenja Dodiku i Lukiću optuženim za neprovođenje odluka visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...