PROCURIO SNIMAK S LICA MJESTA: Automobil udario u vozilo iz pratnje predsjednika SAD-a, Joe Biden i njegova supruga Jill su...

Biden je ubrzo uveden u vozilo koje ga je čekalo, a u kojem je njegova supruga već sjedila i odvezlo ih do rezidencije.

  • Svijet

  • 18. Dec. 2023  18. Dec. 2023

  • 0

Automobil je naletio sinoć na parkirano terensko vozilo iz konvoja predsjednika SAD Joe Bidena u trenutku kada je on izlazio iz sjedišta izborne kampanje u saveznoj državi Delaware.

Predsjednik SAD i prva dama Jill Biden nisu povrijeđeni.

Dok se Biden kretao do oklopnog terenskog vozila koje ga je čekalo ispred prostorija, jedan automobi udario je u vozilo tajne službe koje je zatvorilo raskrsnicu u blizini. Novinari koji su bili na trotoaru ispred prostorija Bidenove izborne kampanje upravo su završili postavljanje pitanja predsjedniku, a po njegovom izlasku iz zgrade se čuo jak udarac, javlja France Press.

Automobil je i poslije sudara pokušao da nastavi put u zatvorenu raskrsnicu prije nego što je osoblje Tajne službe opkolilo i uhapsilo vozača.

Biden je ubrzo uveden u vozilo koje ga je čekalo, a u kojem je njegova supruga već sjedila i odvezlo ih do rezidencije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...