VUČIĆEVA SRBIJA ZEMLJA MRAKA I FAŠIZMA: Novinarka BHRT-a izvještavala iz Beograda, muškarac ušao u kadar i povikao…

Podsjećamo, okupljeni koje predvode lideri dijela opozicije traže poništavanje izbora u Beogradu, ali i da se izvrši “čišćenje” biračkih spiskova.

  • Vijesti

  • 19. Dec. 2023  

  • 5

Sinoć su u Beogradu održani protesti na koje je pozvala opoziciona lista “Srbija protiv nasilja”, a zbog sumnje u izbornu prevaru tokom nedjeljnih izbora.

Novinarka BHRT-a Larisa Omerčić je izvještavala s protesta, kada je u kadar ušao maskirani muškarac koji je pokazao tri prsta i povikao “Ratko Mladić”.

Poklič muškarca koji je slavio presuđenog ratnog zločinca uslijedio je nakon što je primjetio da TV ekipa dolazi iz Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, okupljeni koje predvode lideri dijela opozicije traže poništavanje izbora u Beogradu, ali i da se izvrši “čišćenje” biračkih spiskova.

Prema tvrdnjama opozicije na izborima je lokalnim izborima za gradsku skupštinu Beograda glasao je veliki broj državljana Srbije iz Republike Srpske koji nemaju stvarno prebivalište u Beogradu.

Marinika Tepić i Miroslav Miki Aleksić ispred liste “Srbija protiv nasilja” najavili su štrajk glađu, prenosi Pressmedia.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...