ŽESTOKA PORUKA SEMIRA EFENDIĆA PREDSJEDNIKU MANJEG BH. ENTITETA: "Milorade samo probaj. Probali su Ratko i Radovan"

Podsjetimo, Dodik je rekao kako je RS u zadnjih 10 godina kroz odluke Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) donijela sve odluke koje su “neophodne za njen samostalni status”.

  • Politika

  • 23. Dec. 2023  23. Dec. 2023

  • 27

"Ako Milorad Dodik misli da su svi Bošnjaci kao trojka s kojom je napravio vlast, grdno se prevario".

Poručio je ovo Semir Efendić, lider Stranke za Bosnu i Hercegovinu Dodiku, predsjedniku bh. entiteta RS nakon nejgovih sinoćnjih poruka koje je dao za BHRT.

"Može on s njima sve završiti za jednu noć, to znamo svi. Ali ima još Bošnjaka i Bosanaca sa kojima ni on ni njegovi “evropski partneri” ne mogu ništa da završe već hiljadu godina. A probali su barem stotinu puta do sada. Pa neka proba i on. Probali su i Ratko i Radovan", zaključio je Efendić.

Podsjetimo, Dodik je rekao kako je RS u zadnjih 10 godina kroz odluke Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) donijela sve odluke koje su “neophodne za njen samostalni status”.

Ostaje samo čekanje jedne noći u kojoj ćemo to završiti definitivno. Smijte se koliko hoćete, ali gledaćete to, i to uživo! – naveo je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...