"NEMA DIO RAMENA, SAMO METAL"; OVI DETALJI O GORANU BREGOVIĆU DO SADA NISU DOSPJELI U JAVNOST, MENADŽER OTKRIO SVE: "Dao sam mu 30 INJEKCIJA"

Kako je Marić istakao u intervjuu za srbijanske medije, on mu je ljetos davao injekcije

  • Estrada

  • 23. Dec. 2023  

  • 0

Poznati menadžer Radomir Raka Marić otkrio je do sada nepoznate detalje iz života Gorana Bregovića.

Kako je Marić istakao u intervjuu za srbijanske medije, on mu je ljetos davao injekcije svakog dana kada je pao sa motora.

"Moj odnos sa njim je sada takav da ga nisam čuo od augusta. Ljetos sam mu davao injekcije pošto sam bio vojni tehničar. Cijelo ljeto sam mu davao. Dao sam mu 20-30 injekcija, svaki dan sam išao. Kada je pao iz motora, to je bilo oktobru, Goranu su ugradili metalno rame i šipku ima. On nema uopšte dio ramena", rekao je Marić i nastavio.

"Goran kad dođe na aerodrom pišti na skeneru pa strahujem da će ga uhapsiti, da ne pomisle da je terorista. Samo metal ima u ramenu. Svaki dan sam išao kod njega. Bez ruke je išao da svira, nema šanse da bi taj propustio tezgu jednu, nema tih para, to je zakazalo njemu sve mnogo unaprijed. Išao je na svirke a trpio je nesnosne bolove, nije mog'o da spava kako ga je boljelo rame. Ali imao je zakazano, potpisane ugovore", zaključio je on, prenosi Telegraf.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...