„TO NIJE NEŠTO TIPSKI…“: Neobična čestitka Milorada Dodika, poželio da Republika Srpska bude…

-U to ime želim da vam čestitam Novu godinu. Živi, srećni i zdravi bili, poručio je Dodik.

  • Vijesti

  • 01. Jan. 2024  01. Jan. 2024

  • 1

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik poželio je građanima sve najbolje u Novoj godini, te poručio da RS bude mirna, bezbjedna i da napreduje.

"Dragi moji, na kraju smo jedne izuzetno izazovne godine. Zajedno smo je prošli. Mnogi od nas su vjerovali i vjeruju u Republiku Srpsku. Naša ljubav prema njoj nikada ne prestaje i uvijek je jača. Tako vam i u ovim praznicima koji nas čekaju, prije svega Novoj godini, s puno ljubavi prema vama, želim sve najbolje", naveo je Dodik u čestitki.

-To nije nešto tipski i zaista od srca želim da se građani RS dobro osjećaju, da budu živi i zdravi, da sa porodicama budu spokojni, a da Republika Srpska napreduje i da bude mjesto najveće ljubavi njenih stanovnika.

Da bude mirna, bezbjedna, perspektivna i sigurna. U to ime želim da vam čestitam Novu godinu. Živi, srećni i zdravi bili, poručio je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...