TRENUTAK NA PROSLAVI U SARAJEVU - DA SE NAJEŽIŠ: Nakon riječi Seje Sexona, 30 hiljada ljudi, svi ko jedan poslali su snažnu poruku svijetu i Palestini (VIDEO)

Sexon je imao posebnu poruku podrške za Palestinu.

  • Društvo

  • 01. Jan. 2024  

  • 2

Nakon što je sat otkucao ponoć i sa bine na javnom dočeku Nove godine ispred Vječne vatre upućene novogodišnje čestitke, frontmen Zabranjenog pušenja Sejo Sexon uzeo je nazad mikrofon u ruke kako bi nastavio nastup, nakon čega je izrekao riječi koje se urezuju u sjećanje, a publika je poslala u svijet sliku koja će se dugo pamtiti.

Naime, Sexon je imao posebnu poruku podrške za Palestinu.

Pozivajući na mir, Sejo je na bini ispred Vječne vatre poručio kako bi "kada bi svijet imao više ovakvih mjesta, bilo bi i manje Palestina".

"Zato vas molim da svi upalimo mobitel, upaljač, svijeću, šta god imamo - za Palestinu. Da ne misli Palestina na da nismo uz njih jer se radujemo. Radujemo se za njih, radošću se borimo protiv ovakvog crnog svijeta - pjesmama, filmovima. S tim smo se borili i onda i sada", kazao je.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Inside Bosnia (@insidebosnia)

Zabranjeno pušenje sinoć je bilo jedan od četiri benda na javnom dočeku u Sarajevu, a upravo su oni uveli Sarajlije u Novu 2024. godinu.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...