ŠOKANTNA SAZNANJA SLOBODANA VASKOVIĆA: Detalji pokušaja likvidacije u Zvorniku, riječ je o obračunu…

Napadač je pobjegao, a riječ je o osobi koja je, kako se tvrdi, iz Zvornika i poznat je policiji.

  • Mini market

  • 03. Jan. 2024  

  • 1

Rade Simić Coki iz Zvornika, ranjen je 01.01. 2024.,  pet minuta iza ponoći. Napadač ga je pogodio sa četiri hica - tri u noge i jedan u predjelu stomaka.

Novinar Slobodan Vasković tvrdi da je u Simića pucano iz pištolja, te da je napadaču, nakon četvrtog ispaljenog hica, pištolj “zakovao”.

Napadač je pobjegao, a riječ je o osobi koja je, kako se tvrdi, iz Zvornika i poznat je policiji.

Ovaj napad, PU “Zvornik” okarakterisala je kao “ pokušaj ubistva”. Međutim, čekali su sat vremena da "zatvore" grad nakon pokušaja ubistva. Bilo bi umijeće da im napadač nije uspio pobjeći.

Simić se nalazi u UKC Tuzla i van životne opasnosti je.

“Naša kafana”, objekat gdje je pogođen Simić njegovo je vlasništvo, a riječ je o, kako se tvrdi, obračunu sa drugim gangom iz Zvornika koji predvodi Bojan Đokić Đurđo, opasni momak koji ima i političko-kumovske veze.

Đurđo i Coki ranije su bili bliski saradnici, a da li je sada između nih došlo “do pucanja”, “sigurno” će utvrditi teško korumpirani vrh PU Zvornik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...