NEBOJŠA RADMANOVIĆ ZABRINUT ZA STRANAČKOG ŠEFA: „Moguće je da oni hoće da ga eliminišu..."

Radmanović je komentirao i sudski proces protiv Dodika:

  • Politika

  • 05. Jan. 2024  

  • 6

-Dan Republike je naš dan i dočekujemo ga u dobroj atmosferi. Na svakom kraju Republike Srpske se osjeća da to ljudi prihvataju kao svoj dan i žele da to obilježe. Drugo je pitanje što pojedini stranci na ovom prostoru umišljaju da mogu da komanduju svim i svačim, izjavio je za „Glas“ Nebojša Radmanović, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH.

Radmanović je komentirao i sudski proces protiv Dodika:

-On je legalno izabran predsjednik RS-a i toga treba da bude svjestan svako ko ga i podržava i ne podržava.

Moguće je da oni hoće da ga eliminišu, ali to nije izvodljivo. Naprotiv, Dodikov rejting je sada još i veći, kazao je Radmanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...