NA POMOLU JE PREOKRET: Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio na korak od turskog velikana, Turcima bi posao mogli pokvariti...

Dok se čeka epilog transfera, Fenerbahce čeka protivnika u Konferencijskoj ligi, a u turskoj Superligi izjednačeni su sa Galatasarayem.

  • Sport

  • 10. Jan. 2024  

  • 0

Rade Krunić (30) na izlaznim je vratima Milana za koji ne igra već gotovo dva mjeseca.

Krunić je navodno na korak do odlaska u Fenerbahce, a tu informaciju objavili su mediji u Italiji i Turskoj.

Za Krunića je navodno stigla i ponuda iz Saudijske Arabije, ali posljedjnih dana i još jedna, koja bi možda mogla pokvariti posao Fenerbahceu.

Naime, ruski mediji pišu kako Zenit želi dovesti Radeta Krunića.

Istu informaciju potvrdio je i Sebastiano Sarno, talijanski novinar “specijalista za transfere”. Ponuda bi mogla biti veća nego što je ona Fenerbahcea. Ne treba zaboraviti ni na bliskost ova dva kluba – Fener je ne tako davno bio gost u St. Petersburgu.

Krunić je navodno najbliži odlasku u Fenerbahce, gdje ga čeka Edin Džeko, ali i Dušan Tadić i Dominik Livaković.

Dolazak Bonuccija i eventualni potpis Stefana Savića dodatno bi ojačao sastav turskog velikana.

Rade Krunić ove sezone igrao je 14 utakmica za Milan, osam njih od početka. Zanimljivo gotovo sve na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Dok se čeka epilog transfera, Fenerbahce čeka protivnika u Konferencijskoj ligi, a u turskoj Superligi izjednačeni su sa Galatasarayem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...