KO JE UBIJENI ŠKALJARAC U BRAZILU: Policija mu 10 godina nije mogla ući u trag

Sumnja se da je Kovač koristio lažni identitet u Brazilu, a ubijen je pred djetetom i suprugom, dok se vraćao kući biciklom. Motiv likvidacije nije poznat, kao ni ko je neposredni izvršilac ubistva.

  • Hronika

  • 10. Jan. 2024  

  • 0

Muškarac Dejan Kovač ubijen je 5. januara u Brazilu, a kako se sumnja, riječ je o Darku Geisler Nedeljkoviću (43) iz Pančeva koji je u Brazilu koristio lažni identitet. Navodno, Nedeljković je bio pripadnik škaljarskog kriminalnog klana, a za njim je bila raspisana zbog ubistva Baranina Andrije Mrdaka 2014. godine ispred zatvora Spuž, piše Nova.rs.

Sumnja se da je Kovač koristio lažni identitet u Brazilu, a ubijen je pred djetetom i suprugom, dok se vraćao kući biciklom. Motiv likvidacije nije poznat, kao ni ko je neposredni izvršilac ubistva.

Inače, ubijeni muškarac, za koga se sumnja da se Darko Geisler, nalazi se skoro 10 godina na potjernici zbog sumnje da je ubio Andriju Mrdaka.

Mrdak je ubijen 25. decembra 2014, oko 10.35 časova ispred kapije Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Spužu, dok je sa snahom pokušao da uđe u posjetu bratu Nenadu.

Mrdak je bio prvi čovjek, najbolji prijatelj i telohranitelj ubijenog vođe jednog od najjačih barskih klanova – Armina Muše Osmanagića.

Uzvratio u pravcu napadača

Kako su mediji pisali, ubica je zapucao u pravcu Mrdaka, naočigled nekoliko osoba koje su takođe došle u posjetu. Navodno je pucano iz „gloka”, posebne serije kojom raspolažu službenici policije, vojske i privatno obezbjeđenje, što je i utvrđeno balističkim vještačenjem u okviru istrage o ovom ubistvu.

Očevici su tada ispričali da je Mrdak uspio da puca u pravcu napadača prije nego što je pokošen pao na ivicu trotoara. Sumnjalo se i da je jednog od njih pogodio.

Crnogorski portal Vijesti pisao je prije nekoliko godina da se Geisler nakon zločina krio u nekoj od država Zapadne Evrope.

Takođe, tada su pisali i da je Srbin plaćen za ubistvo, a da je motiv sukob organizovanih krimnalnih grupa na narko-tržištu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...