OSVANUO VIDEO NAPADAČA: Ubica Škaljarca likvidiranog u Brazilu bježi nakon SVIREPOG ubistva (FOTO)

Stravičnom zločinu prisustovala je supruga žrtve

  • Hronika

  • 14. Jan. 2024  

  • 0

Ubistvo Darka Geislera, za koje se sumnja da je bio pripadnik "škaljarskog" kriminalnog klana, i dalje je tema intenzivne istrage u Brazilu. Nakon njegovog tragičnog ubistva, danas se pojavio novi snimak na kom se vidi osumnjičeni pucač kako bježi sa mjesta zločina, prenosi Republika.

Brazilski mediji su potvrdili autentičnost snimka, a policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju osumnjičenog.

Identitet ubijenog: Od Dejana Kovača do Darka Geislera

Prvobitno se vjerovalo da je ubijeni slovenački državljanin Dejan Kovač koji nema dosije. Međutim, nakon detaljne istrage i provjere dokumentacije, utvrđeno je da je ubijeni zapravo Darko Geisler, koji se nekada prezivao Nedeljković.

Takođe, otkriveno je da je riječ o osobi sa crvene Interpolove potjernice zbog ubistava "kavčanina" Andrije Mrdaka.

alt

Supruga kao svedok i porodica u tuzi

Supruga ubijenog Darka Geislera, koja je i očevidac likvidacije, saslušana je u policiji. Ona je izjavila da njen muž nema neprijatelje i da ne zna šta bi mogao da bude motiv zločina. Istakla je da su živjeli skromno i da ih je zatekla tragedija, te da se sada mora posvetiti izdržavanju svog sina. Poručila je da bi voljela da njihova tuga i privatnost budu poštovani.

Hapšenje Darka Malića i moguća povezanost sa zločinom

Samo dan nakon Geislerovog ubistva, uhapšen je Brazilac koji se predstavljao kao Hrvat Darko Malić zbog trgovine drogom. S obzirom na moguću povezanost sa Geislerom, ispituje se da li je na bilo koji način umiješan u ovaj zločin, kao i zbog lažnih dokumenata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...