VELIKA INVESTICIJA U BOSNI I HERCEGOVINI: Njemački investitor okončao radove na izgradnji objekta, očekuje se...

I nisu dobri rezultati na polju povećanja broja zaposlenih došli sami od sebe, rekao je.

  • Ekonomija

  • 12. Jan. 2024  12. Jan. 2024

  • 0

Kompanija Porsche, koja je zastupnik za prodaju svih automobila grupacije Volkswagen u BiH, uskoro otvara svoj novi objekat kod Sarajeva.

Riječ je o reprezentativnom objektu koji je izgrađen od nule. Ovo stoga predstavlja značajnu investiciju za Općinu Ilidža, na čijoj teritoriji se nalazi.

Objekat u Blažuju je ove sedmice obišao načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.

alt

– Naša posvećenost da Ilidžu učinimo interesantnom i primamljivom velikim kompanijama nije samo rad u kancelariji s papirologijom, telefoniranje, slanje mailova… Naprotiv. Ono što nam daje posebnu energiju, elan i motiv za rad je obilazak terena. Ono što vidimo ili čujemo za nas je najbolja povratna informacija, bilo da se radi o građanima ili potencijalnim kompanijama i investitorima – naveo je Muzur.

I nisu dobri rezultati na polju povećanja broja zaposlenih došli sami od sebe, rekao je.

alt

– Uloženo je u njih mnogo vremena. I baš nas to čini sretnim, što naš rad, trud i zalaganje prepoznaju velike kompanije poput Porschea čiji će prodajno-servisni centar u Blažuju uskoro biti otvoren – zaključio je Muzur.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...