POŽELIO IM SREĆU PROTIV NIZOZEMSKE: Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić sa saradnicima posjetio bh. rukometaše

Susret BiH i Nizozemske igra se večeras u dvorani SAP Arena u Mannheimu s početkom u 18 sati.

  • Vijesti

  • 13. Jan. 2024  

  • 0

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 18 sati igra veoma važan susret drugog kola Evropskog prvenstva, a rival će nam biti selekcija Nizozemske. 

Nekoliko sati pred početak ovog meča, naše najbolje rukometaše Bosne i Hercegovine je u hotelu u Mannheimu posjetila delegacija Vlade Federacije Bosne i Hercegovine na čelu s premijerom Nerminom Nikšićem.

Uz Nikšića, sreću u predstojećem susretu s Nizozemskom, ali i na čitavom turniru poželjeli su i zamjenik premijera, te federalni ministri Vojin Mijatović, Nerin Dizdar i Vedran Lakić.

Susret BiH i Nizozemske igra se večeras u dvorani SAP Arena u Mannheimu s početkom u 18 sati.

"Delegacija Vlade Federacije BiH na čelu sa premijerom Nerminom Nikšićem posjetila je naše igrače i stručni štab pred večerašnju utakmicu. Hvala Vladi i premijeru na podršci koju nam pružaju i koja neće prema njihovim navodima izostati ni u budućnosti. Hvala na lijepim željama za predstojeće utakmice", poručili su iz Rukometnog saveza naše zemlje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...