PROVOKACIJE DODIKOVIH SEPARATISTA ISPRED DRŽAVNE INSTITUCIJE: Poznato ko je ispred Suda BiH pozirao sa sramotnim 'tablicama

Ovaj put su, ipak, otišli i korak dalje. 

  • Vijesti

  • 17. Jan. 2024  

  • 3

Na Sudu Bosne i Hercegovine je danas, 17. januara, trebalo biti održano ročište protiv predsjednika manjeg bosanskohercegovačkog entiteta RS Milorada Dodika, ali je otkazano., piše Radiosarajevo.ba.

Ono što je plijenilo još više pažnje jeste provokacije koje je uputila sada već standardno dovedena grupa Dodikovih pristalica. Ovaj put su, ipak, otišli i korak dalje. 

Naime, na društvenim mrežama su se, na neustavni 9. januar koji se u manjem entitetu obilježava kao tzv. 'dan RS', pojavile lažne registarske tablice s motivima ovog neustavnog 'praznika'.  

Te tablice su se danas pojavile i pred Sudom BiH

Sada je poznato i ko je bila jedna od osoba koja je ponosno stajala uz ovu provokaciju. Radi se o potpredsjednici Narodne skupštine RS Anji Ljubojević.  
 Ona se s ovim sramotnim činom čak i pohvalila na društvenim mrežama. Na X.com je objavila fotografiju s ovim tablicama te napisala: "Komentari tri, čet’ri sad!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...