RATNI ZLOČINAC VOJISLAV ŠEŠELJ SE POVLAČI SA ČELA SRS-a: Zlikovac u posljednjoj oporuci Srbima, priziva novi genocid, ratove i ideologiju Velike Srbije (VIDEO)

"Ne u EU, ne u NATO, ne s onima koji priznaju nezavisnost Kosova", poručio je Šešelj.

  • Regija

  • 20. Jan. 2024  

  • 2

Osuđeni ratni zločinac i predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj zvanično više neće biti lider radikala od 12. maja.

Šešelj je za "ALO!" rekao šta je njegov amanet Srbima:

"Nacionalizam, demokratija, republika, savez sa Rusijom... Da se jednog dana kad-tad oslobodi cijelo Kosovo i Metohija, da se oslobodi cijela Republika Srpska, da se oslobodi Republika Srpska Krajina. Uključujući i Dubrovnik, uključujući mnoge teritorije koje je JNA bez ikakvog razloga napustila 1990. i 1991. godine", kazao je Šešelj u emisiji "U ringu".

Kada je riječ o crvenim linijama, koje se ne smiju preći, zločinac Šešelj navodi tri stvari.   

"Ne u EU, ne u NATO, ne s onima koji priznaju nezavisnost Kosova", poručio je Šešelj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...