SPOMINJAO SE SIFILIS: Trumpu krvave ruke, svi se pitaju da li je bolestan

Pokrenuta mahnita nagađanja

  • Svijet

  • 21. Jan. 2024  

  • 1

Crvene mrlje na ruci bivšeg predsjednika Amerike Donalda Trumpa – koje su ove sedmice pokrenule mahnita nagađanja – uzrokovane su krvlju nakon što se navodno posjekao na papir.

Tako tvrde pojedini mediji u SAD pozivajući se na neimenovane stručnjake.

Brojni ljudi na internetu su prethodno iznijeli niz nagađanja otkud crvene mrlje na Trampovoj ruci, a teorije su se kretale od toga da boluje od sifilisa, preko herpesa, do toga da se povrijedio palicom za golf.

Ali anonimni izvori dali su TMZ-u mnogo prizemnije objašnjenje.

Crvene mrlje su prvi put izašle na vidjelo nakon što je Trump fotografiran u srijedu kako izlazi iz sudnice u New Yorku, gdje se suočava s optužbama za klevetu od Jean Carroll.

Predstavnici bivšeg predsjednika nisu odgovorili na zahtjev "Posta" za komentar.

Kasnije slike Trumpa tog dana pokazale su da su tragovi nestali.

Njegove ruke su takođe bile bez tragova u četvrtak ujutro kada je fotografisan kako odlazi sa sahrane svoje svekrve Amalije Knavs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...