POZIRALA NA IVICI ZGRADE: Otac preminule pjevačice iz Bijeljine objavio potresnu fotografiju

Kako je Andrijana poginula upravo usljed pada sa 24. sprata, mnoge je ova objava potresla i natjerala da pomisli da je ovo mjesto gdje je poginula.

  • Hronika

  • 26. Jan. 2024  

  • 1

Pjevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena je devet dana kasnije u rodnom mjestu Velino selo, kod Bijeljine

Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost.Naime, Nebojša Lazić Zenga, otac pokojne pjevačice, podijelio je potresnu sliku svoje mezimice iz prestonice Emirata na kojoj se vidi kako ona pozira na ivici zgrade sa pogledom na cijeli grad.

Kako je Andrijana poginula upravo usljed pada sa 24. sprata, mnoge je ova objava potresla i natjerala da pomisli da je ovo mjesto gdje je poginula.

Podsjetimo, njen otac, napisao je na svom Instagram profilu da će da se uključi u istragu vezanu za smrt kćerke, te da će otići direktno u Dubai.

alt

– Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumijevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osjećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi – počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

– Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite – napisao je on na Fejsbuku, prenosi Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...