KOLINDA KAO S RAZGLEDNICE IZ MAROKA: Hrvatska oduševljena, mediji sipaju komplimente bivšoj predsjednici

Bivša predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, javila se iz Marrakecha gdje je, kako je napisala u objavi na Facebooku, ugostio prijatelj Khalil.

  • Žena

  • 30. Jan. 2024  

  • 1

Bivša predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, javila se iz Marrakecha gdje je, kako je napisala u objavi na Facebooku, ugostio prijatelj Khalil.

 

- Ugodan i plodonosan početak nove godine u predivnom Maroku, "kraljevini zalaska sunca", kako na arapskom glasi njegovo ime. Tri sedmice napornog rada, ali i opuštajućih trenutaka u Marrakechu i surovoj ljepoti Atlasa. Hvala dragom prijatelju Khalilu na gostoprimstvu - napisala je Kolinda. 

Podijelila nekoliko fotografija sa svog putovanja u Maroko,  a mnogi su primijetili njen vitki stas i sjajnu figuru. To su registrovali i mediji u susjedstvu, Jutarnji.hr ne štedi komplimente u tekstu sa naslovom: Nikad zgodnija Kolinda javila se iz Maroka: "Ugodan i plodonosan početak nove godine, hvala prijatelju". Index.hr također je oduševljen: "Prelijepa si": Kolinda objavila nove fotke na Instagramu, fanovi oduševljeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...