PREDSJEDNICA HRVATSKE NA FINALE STIGLA BOLESNA, JEDVA PRIČA: 'Prehlađena sam do kraja, ali morala sam doći dati potporu Linu i našim Kaubojima'

Domagoja Duvnjaka (koji je proglašen najboljim igračem Europskog rukometnog prvenstva) pratim odavno, ali želim apsolutno svima večeras sreću, da se danas rodi neki novi Duvnjak u reprezentaciji, možda i više njih! Vjerujem da ćemo opet osvojiti srca svijeta, kao i u nogometu - zaključila je predsjednica Hrvatske i najavila da će biti na tribinama i kad joj istekne mandat.

  • Regija

  • 26. Jan. 2020  26. Jan. 2020

  • 2

- Osjećam se izvrsno, iako sam prehlađena do kraja, ali morala sam doći dati potporu Linu i našim Kaubojima. Želim im da pobijede večeras! Svi ćemo za njih navijati, cijela Hrvatska, neki srcem, a neki i ovdje. Vjerujem u pobjedu, vjerujem u zlato - rekla je Kolinda Grabar-Kitarović netom prije početka nedjeljne finalne utakmice između Hrvatske i Španjolske na Europskom rukometnom prvenstvu.

Na pitanje koliko je do sad pratila Prvenstvo, odgovorila je:

- Pratila sam sve koliko sam stigla, ali prilično. Malo bih prevrtila utakmicu koju nisam stigla pogledati u realno vrijeme...

Domagoja Duvnjaka (koji je proglašen najboljim igračem Europskog rukometnog prvenstva) pratim odavno, ali želim apsolutno svima večeras sreću, da se danas rodi neki novi Duvnjak u reprezentaciji, možda i više njih! Vjerujem da ćemo opet osvojiti srca svijeta, kao i u nogometu - zaključila je predsjednica i najavila da će biti na tribinama i kad joj istekne mandat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...