SEMIR EFENDIĆ, PREDSJEDNIK STRANKE ZA BiH: „Neka objasni gospoda iz Trojke zašto ovakve stvari rade državi Bosni Hercegovini, zakon se mijenja da zet Dragana Čovića može biti…“

Otkriva i kako Vulin na mala vrata može biti savjetnik u državnim institucijama.

  • Politika

  • 31. Jan. 2024  

  • 3

Stranke iz Sarajeva koje bi trebalo da rade za Bosnu I Hercegovini i jačaju je - počinju da služe secesionističkim razarajućim politikama Čovića i Dodika koji njima određuju prioritete, kaže u intervjuu za Mrežu Semir Efendić, predsjednik Stranke za BiH.

Efendić je govorio o razlozima odbijanja poziva Trojke za promjene Ustava, HNS-ovim izbornom zakonu, mogućoj trećoj izbornoj jedinici, ali otkriva i kako Vulin na mala vrata može biti savjetnik u državnim institucijama te zbog čijeg se zeta mijenja zakon.

Efendić je govorio o skandalu vezanom za zeta Dragana Čovića, te planovima vladajuće koalicije.

-Neka objasni gospoda iz Trojke zašto ovakve stvari rade državi Bosni Hercegovini, zakon se mijenja da zet Dragana Čovića može biti doživotni direktor, kazao je Efendić.

Više u prilogu FTV-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...