ODLUKOM VEĆINE PRISUTNIH: On je novi predsjednik Udruženja filmskih radnika u Bosne i Hercegovine

Izborna skupština Udruženja filmskih radnika u Bosni i Hercegovini održana je danas u Filmskom centru Sarajevo.

  • Kultura

  • 09. Feb. 2024  09. Feb. 2024

  • 0

Predsjednica Upravnog odbora Elma Tataragić je nakon uvodnih riječi upoznala prisutne s dnevnim redom Skupštine, koji je jednoglasno usvojen. Usvojeni su izvještaji o radu i finansijski izvještaj, kao i plan rada za 2024. godinu.

"Odlukom većine prisutnih članova izabrani su novi predsjednik Udruženja Nermin Hamzagić i novi predsjednik Nadzornog odbora Predrag Solomun, te članovi Upravnog i Nadzornog odbora: Elma Tataragić, Amra Bakšić Čamo, Alena Džebo, Emina Kujundžić, Sara Radusinović i Bojana Vidosavljević. Novi predsjednik Skupštine je Nedžad Begović", kažu u Udruženju.

Nakon upoznavanja članstva s planom djelavanja u narednom periodu, članovi i članice Skupštine su vodili konstruktivnu diskusiju o ostalim aktuelnim pitanjima bitnim za rad Udruženja.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...