POVRATAK OTPISANOG: Veliko ime se ove zime vraća u Dinamo?

Nakon dogovora s Markom Rogom, Modri žele vratiti još jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca do kraja prijelaznog roka u četvrtak u ponoć.

  • Sport

  • 13. Feb. 2024  

  • 0

Zagrebački Dinamo je zainteresiran za povratak Dejana Lovrena (34) u Maksimir.

Nakon dogovora s Markom Rogom, Modri žele vratiti još jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca do kraja prijelaznog roka u četvrtak u ponoć.

Prema informacijama 24sata.hr, sve je još u početnoj fazi i daleko od dogovora. U Maksimiru ne znaju bi li ga Lyon pustio, ali pokušavaju nešto u tom smjeru.

Naime, trener Sergej Jakirović ima dosta problema u stoperskoj liniji i dolazak Lovrena, makar i kratkoročno, osnažio bi odbranu uoči završnice sezone.

Rođeni Zeničanin je u Lyon stigao prije 13 mjeseci, ima ugovor do ljeta 2025. i to bi mogao predstavljati problem pri dogovoru.

No, pokaže li igrač želju za povratkom kući, nije nemoguće da se vrati u klub u kojem je ponikao, odigrao 57 utakmica i napustio ga 2010., kad ga je Lyon kupio za devet miliona eura.

Dolazak Lovrena u Hrvatsku bi bi novu veliki transfer. Ovu su se zimu u HNL u Hajduk vratili Ivan Perišić i Nikola Kalinić, u Dinamo Marko Rog, a u Rijeku Mirko Marić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...