TUŽNE VIJESTI IZ ZAGREBA: Preminuo bivši selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske

Vodio Cedevitu na početku projekta Atlantic Grupe

  • Sport

  • 17. Feb. 2024  

  • 0

U Zagrebu je u 73. godini preminuo Srećko Medvedec, dugogodišnji trener i bivši hrvatski selektor koji je na klupi reprezentacije sjedio pet utakmica u kvalifikacijama za EP na zimu 1997. i 1998.

Medvedec je gotovo cijelu karijeru proveo u Zagrebu, istaknuo se u radu s mlađim kategorijama, bio i trofejni izbornik hrvatskih mlađih selekcija, vodio Cedevitu na početku projekta Atlantic Grupe koja je preuzela Hiron Botinec.

-S dubokom tugom objavljujemo da nas je danas napustio bivši izbornik hrvatske reprezentacije i trofejni trener mlađih reprezentacija, legenda hrvatske košarke - gospodin Srećko Medvedec, objavio je HKS na svojim društvenim mrežama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...