U SUSRET 1. MARTU: Komšić i Bećirović domaćini prijema povodom Dana nezavisnosti BiH, zbog Antalija foruma bit će održan 28. februara

Domaćini su predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Denis Bećirović.

  • Politika

  • 18. Feb. 2024  

  • 0

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine još u decembru 2023. godine prihvatilo je poziv predsjednika Republike Turske Recepa Tayyipa Erdogana, upućen članovima Predsjedništva BiH za učešće na 3. Diplomatskom forumu u Antaliji koji se održava od 1. do 3. marta 2024. godine.

Kako je potvrđeno za Patriju, u Antaliju putuju sva tri člana Predsjedništva BiH.

S obzirom da se datum poklapa sa Danom nezavisnosti BiH 1. martom, svečani prijem u Predsjedništvu BiH bit će održan 28. februara, a domaćini su predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Denis Bećirović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...