NAKON ALEKSANDRA I DANILA: Supruga predsjednika Srbije u Banjoj Luci, Tamara Vučić u posjeti...

Tamara Vučić je druga supruga Aleksandra Vučića i u braku su od 2013. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

  • Regija

  • 23. Feb. 2024  

  • 4

Supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, posjetit će Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci i uručiti donaciju - inkubator Klinici za ginekologiju i akušerstvo i posjetiti Banku humanog mlijeka u okviru Klinike za dječije bolesti, najavljeno je iz UKC-a.

Povod za posjetu Vučićeve supruge je najava predsjednika Srbije da će u okviru plana "Srbija 2027 - skok u budućnost", a u dogovoru sa predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom, biti rekonstruirano i modernizovano Porodilište u Banjoj Luci, navodi se u saopćenju.

Podsjetimo, prije Tamare Vučić i njezinog supruga Aleksandra, čest gost u Republici Srpskoj bio je i Vučićev sin iz prvog braka Danilo. Njegove posjete na neustavni Dan RS-a u medijima nisu prošle nezapaženo.

Tamara Vučić je druga supruga Aleksandra Vučića i u braku su od 2013. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...