ALEKSANDAR VUČIĆ: "Ako ne smijete Đilasa da stavite na čelo liste stavite lijepo Rota, Šidera, Šenaha, a možete i Bodirogu i Topalka – sve ćemo da vas pobijedimo"

Vučić je naveo da je opozicija tražila izbore, a kada je uslišio tu "molitvu", oni su sa svojim stranim prijateljima u rezoluciju sramote evropskog parlamenta stavili – Vučić je kriv što je raspisao izbore suprotno volji naroda“.

  • Regija

  • 03. Mar. 2024  

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na Gradskom odboru SNS-a i ponovo se obrušio na opoziciju, predstavnike Evropskog parlamenta nazivajući ih lopužama, a stigao je da potkači i pjevača Milana Topalovića Topalka koji je predsjednika pozvao da prestane da "maltretira ljude i zastrašuje svakodnevnim izjavama", prenosi Nova.rs.

Vučić je naveo da je opozicija tražila izbore, a kada je uslišio tu "molitvu", oni su sa svojim stranim prijateljima u rezoluciju sramote evropskog parlamenta stavili – Vučić je kriv što je raspisao izbore suprotno volji naroda“.

"A onda su rekli – pokrali ste izbore. I znaju da su lagali, to vidite po tome što nema oduševljenja i euforije kod njih zato što su dobili nove izbore, zato što odlično znaju da niko nije ukrao nijedan glas, zato što im je savršeno jasno šta misle ljudi u Srbiji. Onda su krenuli da razbijaju i skupštinu Grada Beograda, nikome to do sada nije palo na pamet, da pokažu simbolično da mogu da sruše sve", rekao je predsjednik Srbije.

Vučić je zatim upitao okupljene da li su ikada čuli da je bilo šta lijepo o Srbiji rekao Menendez, Šenah, Rot ili Šider, na šta su okupljeni uzvikivali „ua“ i "fašisti".

"Onog Menendeza u Americi uhapsiše zato što je primao od Albanaca pare, godinama da bi napadao Srbiju. Lopuža, nego šta. A to su oni koji su im prijatelji i na koje se pozivaju svakog dana", rekao je predsednik Srbije govoreći o opoziciji.

Vučić se zatim obrušio i na predsjednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, rekavši da opozicija krije Đilasa kao vođu, a da SNS svoje ne sme da postavi jer onda ne bi znali kako da pobede.

"Ako već ne smete Đilasa da stavite, stavite lepo Mihael Rot, Šider, Šenah – to je vaša lista za Beograd, a možete na to da dodate koga hoćete i Bodirogu i Topalka… Sve ćemo da vas pobedimo zajedno. Znate šta je dovoljan uslov da ne budete krezubi i da postanete drugosrbijanac, da kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića – tog momenta i Topalko i postaje naučnik i genije, isti je kao Rot i Šider, svi su isti samo ako će da kažu nešto ružno protiv nas. I da dođu iz šume tog dana biće najbolji na svetu i najmoderniji", poručio je Vučić.

U Voždovačkom sportskom centru "Šumice" počeo je danas oko 17.40 sati sastanak opštinskih i mesnih odbora Gradskog odbora Beograd SNS povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore.

Okupljenima se obratila i Ana Brnabić koja je rekla da se ponovo ide na izbore u Beogradu i da će još ubjedljivije pobijediti.

Na jučerašnjoj sjednici Predsedništva SNS doneta je odluka da se ide na nove beogradske izbore, a Šapić je najavio da naprednjaci već od danas kreću u kampanju.

Skupština Grada Beograda danas nije konstituisana zbog nedostatka kvoruma, što je konstatovao predsjedavajući Toma Fila rekavši da se ide na nove beogradske izbore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...