MAJSTOR IZ ŠIROKOG BRIJEGA: Goran Bogdan čestitkom za Dan žena nasmijao brojne fanove...

Žene su mu ostavile komentare.

  • Estrada

  • 08. Mar. 2024  

  • 0

Goran Bogdan, širokobriješki glumac sa zagrebačkom adresom, na zanimljiv je način čestitao Dan žena svojim pratiteljima na Instagramu.

Objavio je fotografiju na kojoj pozira u kućnom ogrtaču i nosi crveni ruž. "Sretan nam 8. Mart. Trebat će nam...", napisao je.

Fotografija je nasmijala njegove pratitelje. "Najduhovitija čestitka koju sam vidjela", "Najljepša si", "Tako to rade pravi muškarci", "Originalno", pisale su mu žene u komentarima.

Bogdan je u više navrata javno podržavao žene. U studenom prošle godine Ida Prester objavila je pjesmu Štit, koju je snimila u okviru kampanje protiv nasilja nad ženama. U spotu se pojavio i Goran.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...